Na, hol legyen Mosonmagyaróváron traffipax? Most Ön ajánlhat helyszínt!
2018. április 17. írta: BoldogÉ

Na, hol legyen Mosonmagyaróváron traffipax? Most Ön ajánlhat helyszínt!

traffi_vezess_hu.jpg

A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol  2018. május 14-étől egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva a magyar Rendőrség 24 órás összeurópai sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – végez.

A kampány ötlete  hat évvel ezelőttről, Németországból származik. A német ötlet nemzetközileg nagy tetszést aratott és azóta minden évben valamennyi TISPOL tagállam alkalmazza.

Az ellenőrzés ideje alatt, 2018. május 14-én 6 órától 2018. május 15-én 6 óráig, ténylegesen 24 óra időtartamban, a rendelkezésre álló valamennyi Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont használatban lesz a magyar közutakon.

Az eddigi akciókhoz hasonlóan a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölése során a lakosság véleményét is szeretné figyelembe venni, ezért idén is javaslatokat vár, hogy az említett időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

A javaslatokat az illetékes rendőr-főkapitányságok 2018. április 17-e 0:00 órától - május 3-a 24:00 óráig, az erre a célra létrehozott e-mail címekre várják:

speedmarathon@gyor.police.hu

 


Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem?
ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit:
boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9713841800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emre Contar 2018.04.19. 09:20:33

Kórház utca (itt lehet figyelni a szabálytalanul parkolókat is)
Erkel Ferenc utca (ehhez nem is kell messze menni !)
Károly utca
Tündérfátyol utca
STB
süti beállítások módosítása