MOSONMAGYARÓVÁRON IS NÉZHETIK A LÖLÖ-TÉVÉT: Átveszi Vajnától a TV2-t
2018. október 19. írta: Cseri Pali

MOSONMAGYARÓVÁRON IS NÉZHETIK A LÖLÖ-TÉVÉT: Átveszi Vajnától a TV2-t

meszaros_lorinc_kiraly_dupla.jpg

És igen; drága emberek, kreatív polgárok, eljött végre a várva várt pillanat, amitől beszakad végre a nemzeti asztal, megtörtént hát, amire annyira vártunk, Mészáros Lőrinc, a mindenkinél okosabb gázszerelő átveszi a Andy Vajnától a Tv2-t is.

Ahogy azt a 444.hu is írja:

“Valószínűleg heteken belül, de még biztosan az idei évben átveszi Andy Vajnától a TV2 Média Csoport Zrt. irányítását Mészáros Lőrinc egyik nagyvállalata. A vevő az Opus Global Nyrt. szárnyai alatt működő Opus Press Zrt., a Mészáros-féle médiabirodalom fő zászlóshajója, a Mediaworks Hungary Zrt. tulajdonosa lehet.

A tranzakcióval párhuzamosan Mészáros megkapja Vajnától a Lapcom Zrt. kiadócéget is, és ezzel birtokába kerülnek a Bors bulvár-napilap mellett a Kisalföld és a Délmagyarország megyei lapok is.”

Nagyszerű, pont ez hiányzott nekünk, és lám meg is kaptuk. Az a helyzet, hogy Lölö bácsi akkora figura, hogy csak azt nem értem, miért nincs még tévéműsora az öregnek, ha már Győzikének lehetett, neki nehogy már ne legyen. Személy szerint még a köztéri Lölö-szobrokat is hiányolom, egyszerűen tarthatatlan állapot, hogy a megyeszékhelyeken nincs még egy Mészáros-szobor sem. És persze ezt maguktól kellett volna kitalálniuk a városvezetőknek, már régen, de sajnos nem értik az idők szavát. Egyszerűen felháborító ez a hálátlanság, amikor annyi mindent köszönhetünk Lölönek!

De most már megnyugodhatunk: állítólag a TV2 csak vitte a pénzt, nem termelt elég nyereséget. Na, majd most Lőrinc kézrátétellel meggógyítja elűzi az ártó szellemeket, csak úgy ontja majd magából a jobbnál jobb műsorokat. Szerencsekerék Lázár Jánossal, műveltségi vetélkedő Németh Szilárddal, Orbán mindenkinek versműsor, én ilyenekre számítok. És milyen szép lenne.

Így végre totálissá válik a sajtó-és médiaszabadság az országban, az ATV-t meg az RTL-Klubot meg ilyeneket egyszerűen demokratikusan be kell tiltani, és kész.

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr1614310553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása