SZORUL HUROK! Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő ügyében, főnökénél találták meg Mácsik Zoltán holmijaiból
2018. július 02. írta: BoldogÉ

SZORUL HUROK! Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő ügyében, főnökénél találták meg Mácsik Zoltán holmijaiból

villansz_kisalfold.jpg

Jelenleg sincs még meg a holttest, de rengeteg közvetett bizonyítékot gyűjtött be a rendőrség Mácsik Zoltán ügyében, aki március végén tűnt el.

A borsonline beszámolója szerint a rendőrségi nyomozás során elképesztő részletekre derül fény, a Mácsik Zoltán megölésével gyanúsított É. Imre körül szorulhat a hurok.

Például a letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol többliternyi hipót és gyorsan kötő ce­mentet vásárolt - mesélték a la­pnak a meggyanúsított férfi egyik ismerőse.

Mácsik Zoltán fehér kisbuszát április közepén kapta vissza a családja, amiről a rendszámot leszerelték, hiányoztak az üléshuzatok, valamint nem voltak meg az értékes munkagépek sem, de ez utóbbiakat a napokban találta meg a rendőrség – egy É. Imréhez köthető helyen.

Kiderült, hogy a Transpor­tert abban az autóbontóban találták meg, ahova Im­rét is visszavitték aztán vezetőszáron és itt a gyanúsított nagyon zavartan vi­selkedett, mint­ha jól ismerte volna a bontó mun­katársait.

É. Imre házában megtalálták Mácsik Zoltán pu­lóverét is, amit az eltűnése napján vi­selt.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr4414087617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdész Gabriella 2018.07.02. 10:45:01

Nagyon sajnálom a családot, el sem lehet képzelni, min mennek keresztül. Jó lenne, ha így, vagy úgy..., de a végére érnének, hogy megnyugvást találjanak, hiszen a bizonytalanságnál nincs rosszabb.
A cikk írójának azért egy kis nyelvtant nem ártana még gyakorolni ("szorul hurok", találták meg holmijaiból").
Miért nem lehet kiírni É. Imre nevét, talán bizonyos jogok miatt??? Az áldozatnak is volt joga az élethez....
süti beállítások módosítása