Mit csináljanak a karácsonyfájukkal az óváriak?
2018. január 07. írta: BoldogÉ

Mit csináljanak a karácsonyfájukkal az óváriak?

karacsonyfa-femcafe.jpg

Bármikor január végéig a város területén az erre kijelölt helyekről a díszeitől megfosztott karácsonyfákat, a Városüzemeltető és Fenntartó Kft szervezetten gyűjti össze és szállítja el.

Itt Óváron a szelektív gyűjtőszigetek mellett lehet a fenyőket elhelyezni úgy, hogy ne akadályozzák sem a gyalogosokat, sem az úttesten a parkolást, illetve a gépkocsik forgalmát.

Ezeken a kijelölt helyeken január végéig van lehetőség a fenyőfák elhelyezésére.

A fák hatékony feldolgozhatósága érdekében kérjük a Tisztelt Lakókat, hogy a gyűjtőpontokon kizárólag a díszeitől teljesen megfosztott karácsonyfákat helyezzék el és oda más jellegű hulladékot ne rakjanak.

kép: femcafe

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr4913555529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása