VICCES FIÚ: Alsógatyájába dugta el a drogot a mosonmagyaróvári férfi
2018. szeptember 20. írta: Cseri Pali

VICCES FIÚ: Alsógatyájába dugta el a drogot a mosonmagyaróvári férfi

movar1_0.jpg

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit.

Mosonudvaron, egy bolt parkolójában - fokozott ellenőrzés keretében - a rendőrök egy autó utasait igazoltatták 2018. szeptember 18-án 13 óra 30 perckor. Egyikük - egy 24 éves mosonmagyaróvári lakos - alsó ruházatából az intézkedés során önzáró tasakba csomagolva kábítószergyanús növényi származék, valamint két fecskendőben tárolt kristályos kábítószergyanús anyag került elő. A járőrök a két férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a velük szemben alkalmazott drogteszt kábítószer fogyasztásra utaló pozitív értéket mutatott. A mosonmagyaróvári W. Pétert és a jánossomorjai G. Jánost a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9614251545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása