MOSONMAGYARÓVÁRI NEBULÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ: Jelentkezz, ha jól tanuló alsós vagy
2018. szeptember 12. írta: Cseri Pali

MOSONMAGYARÓVÁRI NEBULÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ: Jelentkezz, ha jól tanuló alsós vagy

kids_csalad.jpg

A Magyar Nemzeti Bank, az MKB Bank Zrt., a Waberer's International Nyrt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat országos ösztöndíj-pályázatot hirdet a 2018/2019-es tanévre az általános iskola 2-3. osztályos tanulói részére.

A pályázat célja rossz anyagi körülmények között élő, szociálisan hátrányos helyzetű, ugyanakkor kiemelkedő képességű, tehetséges és kitűnő tanulmányi eredményű tanulók támogatása. Az országos ösztöndíj-pályázaton egy évben 160 gyermek részesül összesen 63,6 millió forint támogatásban. Jelenleg a megüresedett helyekre lehet pályázni. A támogatók folyamatos kitűnő tanulmányi eredmény esetén a támogatást egészen a diploma megszerzéséig biztosítják az ösztöndíjra jogosultaknak.

A pályázati űrlap és a kért dokumentumok postára adásának határideje: 2018. szeptember 28. A pályázatokat az alábbi címre várják: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, 1066 Budapest, Teréz krt. 24.

Az ösztöndíjra pályázhat minden olyan tanuló, aki a 2018/2019-es tanévben az általános iskola 2. vagy 3. osztályában tanul,a 2017/2018-as év végi tanulmányi eredménye jeles vagy kitűnő, a magatartás- és a szorgalomértékelést is figyelembe véve (ahol csak az van, a szöveges értékelés is megfelel), családjában az egy főre jutó átlagjövedelem nettó 46 000 forint/hó összeg alatt van, a családi pótlékot is beleértve. (A pályázónak mellékelni kell a munkáltatói igazolást, szociális rászorultságot igazoló dokumentumot.)

A pályázati űrlap letölthető a www.gyermekmento.hu oldalról.

 

Fotó: csalad.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3614236867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása