EGY RÉGI VITA VÉGE: Ismerősét késelte meg egy férfi Mosonmagyaróváron
2018. augusztus 23. írta: Cseri Pali

EGY RÉGI VITA VÉGE: Ismerősét késelte meg egy férfi Mosonmagyaróváron

kes_bors.jpg

Bejelentést tett egy 30 éves mosonmagyaróvári férfi a rendőrségre arról, hogy 2018. augusztus 22-én 12 óra 33 perckor Mosonmagyaróváron az egyik étterem előtt egy általa látásból ismert férfi megvágta. Kórházi ellátása után a sértett a rendőröknek elmondta, hogy alkalmi ismerőse mindkét alkarját és oldalát - korábbi nézeteltérésük miatt - előzetes szóváltás után egy éles tárggyal megsebesítette, majd autóval a helyszínről távozott.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították az elkövetőt, és megkezdték felkutatását, amiről a késelő 42 éves helyi férfi értesült, és önként jelentkezett a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon. A nyomozók H. Gábor mosonmagyaróvári lakost súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(police)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2514197743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása