ÚJABB FORDULAT AZ ELTŰNT VILLANYSZERELŐK ÜGYÉBEN: Mácsik Zoltán lánya keresőcsapatot szervez apja felkutatására
2018. április 28. írta: Cseri Pali

ÚJABB FORDULAT AZ ELTŰNT VILLANYSZERELŐK ÜGYÉBEN: Mácsik Zoltán lánya keresőcsapatot szervez apja felkutatására

zolztan.jpg

Keresőcsapatot szervez apja felkutatására Adrienn, Mácsik Zoltán eltűnt villanyszerelő lánya. A család nem tud tétlenül várni arra, hátha előkerül a mosonmagyaróvári édesapa.

Az abdai benzinkútnál lesz a találkozó vasárnap reggel 10 órakor, itt látták ugyanis utoljára a mosonmagyaróvári családapát, Mácsik Zoltán. A keresést lánya, Adrienn szervezi.

"Nagyon bízom benne, hogy sokan eljönnek, és megtaláljuk aput. Rengeteget gondolkoztunk az édesanyámmal, hogy mit tehetnénk, mert már nem bírjuk, hogy csak tehetetlenül ülünk itthon és várjuk a csodát. Végső kétségbeesésünkben jutott eszünkbe, hogy kutatócsapatot szervezünk, és bejárunk minden olyan helyet, ahol apu lehet. Abban az esetben, ha elég vállalkozó szellemű ember összegyűlik, megbeszéljük, hogy ki merre megy" - mondta a Blikknek Mácsik Zoltán lánya, Adrienn. Úgy tervezik, lesz, aki majd Győrt fésüli át, de elmennek a megölésével gyanúsított férfi tanyája felé is. "Szépen kérek mindenkit, akinek van ideje és kedve, jöjjön el, mert nagyon nagy szükségünk van a segítségre" – üzente Mácsik Adrienn

(life)

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr413875558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása