Véglegesen megmutatta az Mszp-P és Karácsony “Jövőreszeretnékbudapestenfőpolgármesterlenni” Gergely, hogy mi is a célja mindenhol, így Mosonmagyaróváron is.
2018. április 04. írta: BoldogÉ

Véglegesen megmutatta az Mszp-P és Karácsony “Jövőreszeretnékbudapestenfőpolgármesterlenni” Gergely, hogy mi is a célja mindenhol, így Mosonmagyaróváron is.

karigeri-bogyaizsolt-movar.jpg

Ha eddig azt gondolták volna tisztelt mosonmagyaróvári polgárok, hogy a Karácsony Gergely-Gyurcsány Ferenc páros szerette volna leváltani a Fidesz kormányt, akkor a tegnapi napon világossá vált, hogy saját pozíciójuk meg,- illetve átmentése a cél csupán.

Na meg persze Karácsony Gergely jövő évi főpolgármesteri ambícióinak erősítése a politikai térben.

Tegnap délutánig még azt hihették sokan, hogy végre az MSZP-P is hajlandó tenni valamit a koordinált ellenzéki indulásért. Az előzetes hírek arról szóltak, hogy 2-2 körzetben visszalépnek egymásnak az LMP és az MSZP-P jelöltjei.

Aztán estére Karácsony Gergely és Molnár Gyula MSZP elnök egyértelművé tette, hogy az MSZP-P egyáltalán nem gondolja komolyan. Tulajdonképpen a cél az Együtt saját maga általi likvidálása (ami önmagában egy kevéssé mérhető pártnál, kis túlzással nem oszt, nem szoroz), de ami még ennél is a fontosabb, hogy az LMP-t véglegesen meggyengítsék, gyakorlatilag szeretnének egy komoly vetélytárstól megszabadulni.

Becsomagolták, egy olyan mázba, amivel a választópolgárokat tök jól meg lehet vezetni.

A Zoom.hu úgy értesült, hogy 4 választási körzetben: a Belvárosban, Csepelen, Gödöllőn és Szekszárdon léptetné vissza jelöltjét az MSZP-P, és ezért 27 körzetben kéri az LMP-t és az Együtt-et, hogy lépjen vissza a javukra. A Zoom.hu információ szerint ebben a 27-ben benne van az összes nyerhető budapesti körzet is.

Mielőtt értékelnénk ezt az ajánlatot, néhány dolgot rögzítsünk:

Ha az MSZP-P komolyan gondolná a kormányváltást, akkor nem csak 4 helyet ajánlott volna fel, csak akkor vissza kell adniuk 150 millió forintot. Amikor az LMP visszaléptette jelöltjét, például Kunhalmi Ágnesnek, akkor vállalta azt, hogy lemond 150 millióról. Az MSZP ezt nem hajlandó megtenni.

Az MSZP csak a DK részére lépett vissza, más párt javára nem.

Az MSZP-P-nek azért fontos, hogy ennyi helyen léphet csak vissza, mert különben ugrik a kampánytámogatásuk fele, szóval nyugodtan mondhatjuk, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a pénz maximális bekasszírozása.

Ennél megalázóbb, a valós társadalmi viszonyokat figyelmen kívül hagyó és sértő „ajánlatot” elképzelni is nehéz. Láthatóan az MSZP-P egy olyan ajánlatot kínált a Szél-féle alakulatnak, amit őrültség lenne elfogadni.

És hol a Jobbik, tisztelt Mszp-P-DK!

Természetesen ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy az MSZP-P-s alakulat, mintha elfeledkezett volna a Jobbikról, akik sok helyen, főleg vidéki körzetekben a fennálló rezsim legfőbb kihívói lettek.

Velük mi legyen? Nem lépnének vissza a javukra, ha ez a feltétele a Fidesz megbuktatásának?

Tényleg elhiszik Önök ezek után, hogy az MSZP-P, társulva a DK-val le akarja váltani a Fideszt, vagy csupán szokásos módon saját túlélésükben érdekeltek?

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr1013808928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása