Hoppá, mit szól hozzá az Úr? Ezt mikor vezetik be Mosonmagyaróváron?
2018. március 23. írta: BoldogÉ

Hoppá, mit szól hozzá az Úr? Ezt mikor vezetik be Mosonmagyaróváron?

templom-anglia-fintechradar-hu.jpg

Fintech fejlesztéseket nem az egyháztól várunk többnyire.

Az anglikán egyház azonban mégis képes volt erre. Az istentiszteleteiken és templomaikban mostantól érintésmentes fizetéssel, mobilos fizetéssel és SMS-ben is adományozhatnak a hívek bármilyen összeget. A technológiától elsősorban azt várják, hogy gyorsabb és egyszerűbb legyen az adományok gyűjtése. A fintech megoldást nem csak hagyományos perselyezésre használják fel: esküvőkön, keresztelőkön vagy akár a templomokban tartott koncerteken is be lehet vetni. A rendszer elég sokoldalú ahhoz, hogy egyszeri adományokat és a templomok közösségi tereinek bérlésére is használható legyen.

A megoldás bevezetését nem egy apró pilottal kezdik. Az anglikán egyház portáljáról bármelyik templom, katedrális vagy egyéb vallási intézmény beszerezheti a hordozható kártyaolvasókat. Ez 16 ezer helyszínt jelenthet.

Az egyház nem házon belül végezte el a fejlesztést. A SumUp és az iZettle a fintech partnerei. A két cég technológiájára építve az Apple Paytől a bankkártyáig számos fizetési módot elfogadhatnak. A két fintech nem számít fel havi előfizetési díjat, az egyes adományok után viszont jutalékot számítanak fel.

(fintechradar)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6313774714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása