Mosonmagyaróvár is beáll a sorba: önkormányzatunk is csatlakozik a “rezegjünk Sorostól” idióták csapatához
2018. február 03. írta: Cseri Pali

Mosonmagyaróvár is beáll a sorba: önkormányzatunk is csatlakozik a “rezegjünk Sorostól” idióták csapatához

varshoaz_movar_panoramio_hu.jpg

A mosonmagyaróvári képviselő-testületnek is csatlakoznia kellett a paráztassuk az embereket a Soros-irodáktól című projekthez.

Nem a polgármester jegyzi az előterjesztést, tehát valószínűleg leszóltak fentről, hogy gyerünk fiúk, ti is csináljatok hülyét magatokból meg a városotokból.

Persze az ideológiának meg kell felelni, ezt értjük, de az emberek gyűlöletben tartására miért van szükség?  Mert ha sokat játszanak vele, robbanni fog. Azért az elég nagy kommunikációs átkeretezés, hogy a hangsúlyozottan magyar embereken segítő civil szervezetek irodáit bevándorlás-szervező irodáknak nevezik. Főleg, hogy ezek a szervezetek olyan problémákon segítenek, amelyeket a kormány nem tud, vagy nem akar megoldani.

Gratulálunk!

A városvezetés Mosonmagyóvárt is is berántja szépen ebbe a szürreális történetbe. Az külön érdekes, hogy mint kiderült, a kormány suttyomban beengedett 1300 menekültet az országba, tehát még a saját gonosz stratégiájának is ellent tud mondani. lehet hogy attól fél a városvezetésünk, hogy ide fogják telepíteni őket? Pedig, ha Viktor ide mutat a térképen, akkor hiába ez az egész cirkusz, csak szólnánk. Mi lenne, ha inkább arról írnának határozatot, hogy elhatárolódnak Lázár János azon kijelentésétől, hogy nevelő jelleggel nem emelik a közmunkások bérét. Na az ilyen extracinikus mondatoktól kell félni, nem pedig a nemlétező bevándorlás-szervező irodáktól.

 

Címlapfotó: panoramio.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2813629944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása