Újabb átverés Zolitól, az emberminisztertől? Előrehozták az egészségügyi szakdolgozók novemberi béremelését Mosonmagyaróváron is
2018. január 24. írta: Cseri Pali

Újabb átverés Zolitól, az emberminisztertől? Előrehozták az egészségügyi szakdolgozók novemberi béremelését Mosonmagyaróváron is

szakdollgozok_mti.jpg

Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.

A tárgyalások eredményeként módosították azt a bérmegállapodást, amelyben korábban megállapodtak.  Az előrehozott béremeléssel így 2016 szeptembere és 2018 januárja közötti időszakban a szakdolgozói átlagbérek 53 százalékkal emelkedtek. Kiemelte, hogy a mentődolgozók idén januártól külön is kaptak 10 százalékos béremelést, és rájuk is vonatkozik az előrehozott 8 százalékos szakdolgozói béremelés.

Ahogy nemrég írtunk róla, az előző béremelési ígéret balul sült el. A beígért fizetésemelés ellenére sokan nem vittek több pénzt haza.

(mti)

Címlapfotó: Kovács Tamás/ mti

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr7013599999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása