Új bérletfajta a Hegyeshalom és Bécs között utazóknak
2018. január 17. írta: BoldogÉ

Új bérletfajta a Hegyeshalom és Bécs között utazóknak

heti-_es_havi_berletek_becsbe.jpg

Új nemzetközi bérletet válthatnak a Győr, Mosonmagyaróvár, illetve Hegyeshalom és Bécs között rendszeresen utazók.

A MÁV-START rugalmas felhasználást biztosító heti- és havibérletével csökkenthető az utazási költség is.

A bérletek  érvénytartamukon belül az 1-es számú vasúti fővonal menti három város és Bécs között mindkét irányban – akár átszállással együtt – korlátlan számú utazásra jogosítanak bármely vonaton, beleértve a távolsági (Railjet, EuroCity, EuroNight, nemzetközi gyors) vonatokat és a regionális járatokat (személyvonat, EURegio) is.

Első- és másodosztályra egyaránt megvásárolhatók, 15 eurós felár megfizetésével pedig a Railjet-ek Business Class része is igénybe vehető az első osztályra szóló változattal.  A bérletek névre szólóak, nem átruházhatók.

A hetibérlet az érvényességének első napját is beleszámítva 7 napig használható fel utazásra, míg a havi változat az érvényesség első napját követő hónap azonos napját megelőző napon éjfélig vehető igénybe (pl.: március 15-től április 14-én éjfélig). Az új heti- és havibérletek Győr, Mosonmagyaróvár és Hegyeshalom állomásokon, valamint Budapesten a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvaron, illetve Kelenföld állomáson vásárolhatók meg.

A heti- és havibérleteken kívül a továbbiakban is árusítják a pénztárak az EURegio jegyeket a regionális vonatokra, valamint a kedvező árú SparSchiene menetjegyeket a Bécsbe tartó távolsági vonatokra.

Részletes tájékoztatást a MÁV-csoport honlapján találhat (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/uj-heti-es-haviberletek-becsbe), vagy a nemzetközi jegypénztáraknál és a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán is érdeklődhet.

(mavinform)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9213583591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása