ELKÉPESZTŐ ÚJÍTÁS TALICSKA FRONTON! Ezzel még a macsók és a csajok is élvezettel dolgoznának
2018. október 01. írta: Cseri Pali

ELKÉPESZTŐ ÚJÍTÁS TALICSKA FRONTON! Ezzel még a macsók és a csajok is élvezettel dolgoznának

taliga.jpg

Egy magyar megnyerte a dizájnvilág Oscarját - immár másodszor

A Flying Objects - amelyet két, az egyetem kapuján kilépett formatervező, Húnfalvi András és Laufer Ferenc alapított - ezúttal egy összecsukható talicskával érdemelte ki a dizájnvilág Oscarjaként emlegetett  Red Dot díjat - írja a 24.hu.

A mindössze hat éves stúdió ezzel már beléptek a kétszeres győztesek klubjába, miután 2015-ben egy falra szerelhető kézhigiéniai szkennerrel nem csak a Magyar Formatervezési Díjat, de a Red Dot-díjat is begyűjtötte.

A minden évben pályázók tízezreinek munkái közül választó Red Dot-zsűri idén ennél egy fokkal kevésbé futurisztikus eszközért, a Design Concept kategóriában versenyző talicskájáért díjazta a csapatot.

A Flying Objects egy éven át fejlesztette az osztrák ötletgazdával, Michael Reitingerrel közösen a Frend összecsukható, könnyen szállítható talicskát, ami így a Magyarországon divatos hétvégi telkekhez és kiskertekhez tartozó fészerekben, vagy épp az autók csomagtartójában is könnyen elfér.

A két siker miatt a Flying Objects a Red Dot által összeállított, az elmúlt öt év legjobb tizenöt dizájncégét, illetve tervezőjét rangsoroló listára is felkerült, ahol jelenleg az európai-amerikai régióban a 11. helyen állnak

(napi)

 

Fotó:  flyingobjects.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2114274667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása