KÉSZÜLJETEK ÓVÁRIAK, JANUÁRTÓL PÉNZESŐ! Azért egy kis kamatot kell fizetni
2018. szeptember 19. írta: BoldogÉ

KÉSZÜLJETEK ÓVÁRIAK, JANUÁRTÓL PÉNZESŐ! Azért egy kis kamatot kell fizetni

penzeso-eredeti-balrad-com.jpg

Újra elkezdi önteni a pénzt a Magyar Nemzeti Bank.

Az MNB Növekedési Hitel Programjának fix kerete két év alatt juthat el a kis- és közepes vállalkozásokhoz a tervek szerint. A jegybank által meghirdetett, jövő januárban induló növekedési hitelprogramja a tervek szerint 1000 milliárd forintos lesz.

A keretről azt gondolják, hogy elég bő ahhoz, hogy minden vállalkozás, amelynek szüksége van rá, hozzá is juthasson, kamata maximum 2,5 százalék, lejárata 3-10 év.

A hitelprogram célja, hogy a kis- és középvállalkozások alacsony, fix kamatozású, hosszú lejáratú fejlesztési hitelforrásokhoz jussanak, így javuljon hitelportfóliójuk szerkezete.

Főként a kisebb vállalkozások nem jutnak jelenleg fix kamatozású fejlesztési forrásokhoz, ezért is szabott felső határt a kihelyezésekre egy milliárd forintban az MNB.

(via mti)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr7414248771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása