BALESET AZ M1-ESEN MOSONSZENTMIKLÓS TÉRSÉGÉBEN
2018. szeptember 01. írta: BoldogÉ

BALESET AZ M1-ESEN MOSONSZENTMIKLÓS TÉRSÉGÉBEN

rendorseg-autoajto.jpg

Nemrég baleset történt az autópálya 137. kilométerszelvényénél a Budapest felé vezető oldalon.

Mostanra a hírek szerint véget ért a műszaki mentés és a helyszínelés az M1-esen Mosonszentmiklós térségében annál a balesetnél, ahol korábban két autó ütközött. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

A közlekedési baleset ma reggel 8 óra 15 perckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 137. kilométernél történt.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két autó ütközött, szerencsére a balesetben az elsődleges információk szerint nem sérült meg senki. A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt a forgalmat az érintett útszakaszon a belső sávba terelték

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3014215157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása