AUGUSZTUS 20. KÖVÉR LÁSZLÓ MÓDJÁRA! Mosonmagyaróvár is ilyen emberektől függ?
2018. augusztus 20. írta: BoldogÉ

AUGUSZTUS 20. KÖVÉR LÁSZLÓ MÓDJÁRA! Mosonmagyaróvár is ilyen emberektől függ?

kilakoltatas_atv-hu.jpg

Kövér László még mindig nagy formában van, pláne, ha vad baromságokat kell beszélni, valamiért jól áll neki a tudatlanság és az intellektus hiánya, hiszen már ezt szoktuk meg tőle. Augusztus 20-a kapcsán ismét sikerült felháborító mondatokat kiköpnie a száján.

Az egyik kedvenc részem az MTI sajtóanyagából: Úgy fogalmazott: az emberi méltóság végső garanciája maga az állam, amely azért jött létre és azért működik ma is, hogy megvédje az egyén életét, javait és emberi méltóságát más hatalmak, államok ellentétes törekvéseivel vagy bizonyos magánérdekekkel szemben.

És igen, van arca hozzá ilyeneket mondani, amikor csak május óta 1355 magyar családot lakoltattak ki az otthonából. És még mennyit fognak. Aztán valamelyik nagyúr a Kajmán-sziegeteken kihúzza magát koktélozás és kokainozás közben, hogy akiket kitettünk az utcára, úgy sem lesznek hajléktalanok, mert betiltottuk nemrég.

Van képe ilyeneket mondani, amikor a Mészáros Lőrinc féle szervilis műmilliárdosok veszik el a munkát a magyar emberek elől. Mészáros Lőrinc “kitalálásért” egy boldogabb országban már börtönbe ülne a fél kormány. Van képe ilyeneket mondani, amikor a miniszterelnök-helyettes helikopterről vadássza nagy kéjjel a direkt erre az alkalomra tenyésztett rénszarvasokat. Hogy ne is beszéljünk a Kósa-ügyekről, amelyek a pofátlanság netovábbjai.

A másik nagy kedvenc a gender-vitát veszi górcső alá:

“Botond Bálint publicista írásaira hivatkozva azt mondta: amit genderizmus néven próbálnak tudományként feltüntetni, az egyrészt ideológia, másrészt egy olyan emberkísérlet szellemi megalapozása, "ami semmivel se jobb, mint az eugenetika a náci időkben".

Komolyan, a legnagyobb tudatlanság és aljasság egy olyan tudományt, ami a nők és a férfiak társadalmi szerepét és problémáit kutatja, összehasonlítani a náci eugenetikával. Látszik, hogy lövése sincs az egészről, de legalább a tanácsadók szólhatnának neki, hogy ne csináljon még nagyobb hülyét magából. Nem beszélve arról, hogy a téma, hogy jön a nemzeti ünnephez. Ez lenne számukra a keresztény kultúra, felhasználni a kereszténységet politikai céljainkra? Ennyi?

De még ez sem elég:  ősszel az irodalomban is “újra akarják rendezni az asztalt”, ami azt jelenti, hogy mindenkitől megvonják a támogatást, aki nem fideszes, központilag mondják majd meg, hogy melyik írót olvassa a magyar. Az íróknak meg lassan megmondják, mit kell írni. Például dicshimnuszokat Orbán Viktorhoz. Ha valaki nem tudnák, legutóbb a történelemben Rákosi születésnapjára állítottak össze antológiát a diktátort dicsőítő versekből.

Szóval ebbe az irányba viszik az országot.

címlap: atv.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6014191123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása