ÓVÁRI KÚTON, CÉGÉTŐL GÁZOLAJAT LOPOTT! Az orgazdával együtt lebukott (VIDEÓVAL)
2018. július 22. írta: BoldogÉ

ÓVÁRI KÚTON, CÉGÉTŐL GÁZOLAJAT LOPOTT! Az orgazdával együtt lebukott (VIDEÓVAL)

A rendőrök mind a sikkasztót, mind az orgazdát elfogták.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra érkezett információ alapján a járőrök tegnap délután fél 4 körül, két férfit igazoltattak. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy egy székesfehérvári cég kamionjának sofőrje - a 37 éves B. Norbert - egy mosonmagyaróvári üzemanyagtöltő állomáson a céges tankolókártyával 500 liter gázolajat kitankolt, majd azt egy orgazdának - a 40 éves T. Pálnak - eladta.

A rendőrök elfogták és előállították a két férfit a rendőrkapitányságra, majd B. Norbertet sikkasztás vétségének, míg T. Pált orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók megállapították, hogy az idén május óta eltelt időben, hétezer liter gázolajat lopott el a gyanúsított, majd adta el azt társának. A két férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9014127937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása