KAPÁS: Körözés alatt álló embereket fogtak el Mosonmagyaróváron
2018. július 18. írta: Cseri Pali

KAPÁS: Körözés alatt álló embereket fogtak el Mosonmagyaróváron

rendorseg-autoajto_1.jpg

Július 17-én 7 óra 25 perckor Mosonmagyaróváron, a Levél út 1. szám alatt igazoltattak a járőrök egy 58 éves tiszadobi férfit, akit a Nyíregyházi Járásbíróság körözött. A férfit elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.  

Szintén a mosonmagyaróvári rendőrök ellenőrizték azt a fiatalkorú lányt 2018. július 17-én 14 óra 15 perckor, akiről az adattárakban történt lekérdezést követően kiderült, hogy eltűnése miatt vele szemben körözést adtak ki. A 15 éves fiatalt elfogták, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a győri intézetbe vitték.

(police)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8114119929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása