MENNYIRE BÜDÖSEK A MOSONMAGYARÓVÁRI UTASOK? Osztogathatnának dezodort, csak nálunk a buszon?
2018. július 17. írta: Cseri Pali

MENNYIRE BÜDÖSEK A MOSONMAGYARÓVÁRI UTASOK? Osztogathatnának dezodort, csak nálunk a buszon?

bud_utas_hir_ma.jpg

Nem mindennapi intézkedésekkel próbálja kellemesebbé tenni a metrózás élményét a bécsi közlekedési vállalat.

Dezodorokat osztogatnak a bécsi U6 metró vonalán a markáns testszagú utasok miatt, adta hírül a Die Presse. Az osztrák napilap szerint több mint 14 ezer darab izzadásgátlót adnak ingyenesen az arra járóknak a következő napokban. A Waehriger Strasse megállóban Ulli Sima, a városvezetés közlekedésért felelős tagja és Alexandra Reinagl, a bécsi közlekedési vállalat ügyvezetője szermélyesen lepte meg az utazóközönséget a testfrissítőkkel. Sima szerint az akcióval semmi esetre sem akarják megsérteni az utasokat.

A városvezetés a túlzottan illatos ételeket sem tolerálja, ezért ősztől kitiltja ezeket erről a szakaszról. Nem szabad majd például pizzát, kebabot és tésztaféléket fogyasztani a metrókocsikban. Az ételek pontos listáját a közeljövőben állítják össze. Kávézni viszont továbbra is nyugodtan lehet. A szigorítást, amit az utasok kértek, később más vonalakra is kiterjeszthetik.      

(privátbankár)

 

Fotó: hir.ma

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr7514118043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása