EMBERTELEN HALÁL! Ráomlott egy 23 éves munkásra Mosonmagyaróváron a vasbeton
2018. július 17. írta: BoldogÉ

EMBERTELEN HALÁL! Ráomlott egy 23 éves munkásra Mosonmagyaróváron a vasbeton

mofem-terulet-szeretlekmagyarorszag-hu.png

Szombaton este hat óra előtt néhány perccel történt a tragikus eset Mosonmagyaróváron, a Mofém-gyár területén.

A bontás során a vasbeton szerkezet maga alá temetett egy 23 éves pápai fiatalembert, a férfi a helyszínen életét vesztette - számolt be a Kisalföld

Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A lapot úgy tájékoztatták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe a 23 éves pápai férfi, akire eddig tisztázatlan okok és körülmények között az épület bontási munkálatai közben rádőlt az épület július 14-én nem sokkal este hat óra előtt.

A férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A pontos történésekről bővebb információt – a nyomozás érdekeire hivatkozva – nem adhat ki a kapitányság – írják közleményükben.

A Teka Magyarország Zrt. vezérigazgatójától, Luka Jánostól a lap megtudta, hogy a baleset az ő területükön történt, ám az emeletes építményt, valamint az ott folyó munkálatokat korábban kiadták egy vállalkozás számára, így bővebb információkkal ő sem tud szolgálni a tragédia körülményeiről.

A bontó céget nem tudták megszólaltatni.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr514118763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása