KI A LEGJOBB POSTÁS MOSONMAGYARÓVÁRON? Terjessze fel példaképnek!
2018. június 29. írta: Cseri Pali

KI A LEGJOBB POSTÁS MOSONMAGYARÓVÁRON? Terjessze fel példaképnek!

postas-peldakep-dij-posta-hu.jpg

Legkiválóbb kézbesítőjét keresi a Magyar Posta.

A honlapra tévedve arcunkba tolják a felhívást, miszerint keresik a legkiválóbb munkatársukat, aki kiemelkedő teljesítményt nyújt úgy szakmailag, mint emberi hozzáállásban.

Nos, ha ismerünk ilyen postást, akkor van lehetőségünk Postás Példakép Díjra jelölni. Igaz ehhez némi kutatómunkára is szüksége lesz, mert a szavazófelület csak a posta hivatalos megnevezését fogadja el.

-Mindeközben 300 ember hiányzik a Magyar Postától, a HR-esek nagy erőkkel toboroznak, de nem sok sikerrel. A munkaerőhiányt túlórákkal, helyettesítéssel és munkaerő-átirányítással próbálják megoldani, ami további megterhelést jelent az alkalmazottaknak.- Továbbá szerintünk a logisztika is több sebből vérzik. A kézbesítők túlterheltek, ilyen munkafeltételek mellett bizonyára nehéz lehet a maximális helytállás empátiával fűszerezve.

Arról nem is beszélve, hogy biztosan ismer mindenki egy olyan postai alkalmazottat, aki valamilyen oknál fogva lusta felmenni az emeletekre, így a hivatalos levél értesítője a postaládában landol és mehetünk este a (postai) csúcsforgalomban plusz időt rászánva a levélküldemény átvételére.

Mindenesetre a postának arra van kapacitása, hogy egy ilyen versenyt indítson. Szerintünk viszont nem biztos, hogy ez a legjobb motivációs modell, mert ez nem fog ösztönzően hatni a kézbesítőkre és nem váltja ki az anyagi és erkölcsi elismerésüket, illetve ezek hiányát.

A verseny részleteit a lenti linken találja.  

posta.hu

kép: posta.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr414081715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása