NE LEPŐDJÖN MEG MOSONMAGYARÓVÁRON SEM: két hete nincs rendesen pékáru a Tescókban
2018. május 30. írta: Cseri Pali

NE LEPŐDJÖN MEG MOSONMAGYARÓVÁRON SEM: két hete nincs rendesen pékáru a Tescókban

peluaru.jpg

Sajnálatos módon szállítási problémák miatt ideiglenesen nem áll módunkban a teljes választék elérhetőségének biztosítása.

– áll egy hevenyészett tájékoztatón az üresen tátongó zsemlés, pizzás kosarak előtt egy Tescóban, és ez nem csak gyorsan múló lokális probléma. A hírek szerint már két hete komoly áruhiány van a pékáruknál és fagyifronton a Tescókban, méghozzá országosan.

Rákérdeztünk a Tescónál, hogy mi ez az egész, és az áruház megerősítette a problémát. A Tescó magyarázata szerint nemrég átalakították a félkész és a fagyasztott termékek logisztikáját, és az átállás nem várt problémákkal járt, melyek miatt, mint írják:

Sajnos jelenleg nem tudjuk a félkész és fagyasztott élelmiszerek megfelelő elérhetőségét biztosítani botjainkban.

A Tesco szerint az alapvető pékáruk, a kenyér, kifli, zsemle minden áruházukban folyamatosan elérhetők, de elismerik, hogy a pékáru választék jelentős része, sőt, a mirelit áruk kínálata is problematikus. A helyzetért elnézést kérnek, és ígérik, hogy minél hamarabb próbálják megoldani a helyzete, konkrét időpontot azonban nem ígérnek.

A Tesco teljes válasza:

„Mindenekelőtt szeretnénk elnézést kérni minden vásárlónktól az okozott kellemetlenségért.

A vásárlók jobb kiszolgálása érdekében a közelmúltban átalakítottuk a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját. Az átállás a gondos előkészítés ellenére nem várt problémákkal járt, melyek miatt sajnos jelenleg nem tudjuk a félkész és fagyasztott élelmiszerek megfelelő elérhetőségét biztosítani botjainkban. A problémák elhárításán intenzíven és folyamatosan dolgoznak munkatársaink és partnereink.

Az alapvető pékáruk ugyanakkor (kenyér, kifli és zsemle) minden áruházunkban folyamatosan elérhetők, a hipermarketek túlnyomó többségében a teljes pékáru választék több mint feléből (több mint 100 féle termék) megfelelő és stabil a kínálatunk.

A Tesco arra törekszik, hogy a félkész alapanyagból helyben sütött kulcs péktermékek folyamatos elérhetőségét minél előbb biztosítani tudja.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy érintett áruházainkban a megszokott termékválaszték mielőbb elérhető legyen, s vásárlóink lépésről-lépésre ismét a teljes pékáru és mirelit kínálatunkkal találkozhassanak boltjainkban. Addig kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket.”

(index)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8414011998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása