NEM BÁNTUNK NŐKET: AZ  ÉVTIZED VUDEÓJA! Emberes pofont kapott a fekete öves álkaratés a mosonmagyaróvári sörözőben
2018. május 11. írta: Cseri Pali

NEM BÁNTUNK NŐKET: AZ ÉVTIZED VUDEÓJA! Emberes pofont kapott a fekete öves álkaratés a mosonmagyaróvári sörözőben

A legnépszerűbb Piedone-filmeket idéző jeleneteknek lehettek szemtanúi a mosonmagyaróvári Bástya söröző vendégei kedd este. A patália kezdetén az egyik jelentősen ittas vendég belép a helyi körökben legendás jelzővel illetett söröző kapuján, majd váratlanul megtámad egy asztalnál ülő párost. Végül a szomszédos pultnál italozó középkorú fickó két legyintéssel leteríti a magát fekete öves karatésnak valló pofozkodót. A rendkívül komikus incidenst az ivó belső kamerája rögzítette.

A Bástya egyik törzsvendégétől megtudtuk, hogy a kocsmai bunyó főszereplője féltékenységből támadt rá az asztalnál ülő feleségére és az őt vigasztaló férfira.

Rita fél éve vált el az előző férjétől, húszéves házasságot dobott el ezért az emberért, akihez három hónapja ment hozzá. A férje már kötözködni próbált mindenkivel, állította, hogy fekete öves karatés, bárkivel elbánik. A nőt a család egyik barátja vigasztalta, a bűne mindössze annyi volt, hogy Rita a vállára tette a fejét – magyarázta egy ismerős.

A kocsma tulajdonosa a balhé idején nem tartózkodott a helyszínen, miután meglátta a felvételt, azonnal megosztotta a neten.

Egy idős nő dolgozott a pultban aznap, szerencse, hogy a tettre kész Zsolt cselekedett, könnyen lehet, hogy őt is bántotta volna. Feljelentés természetesen nem történt, elintézték egymás között a dolgot – mondta el a Borsnak a tulaj.

A gyors egyeneseknek felérő legyintés után a támadó kiterült, hosszú percek után sikerült csak feltápászkodnia. A felesége ápolgatta, majd egy kis időkülönbséggel hagyták el a helyszínt.

– Sokáig volt a földön, meg is ijedtem. Nem vagyok rá büszke, de sajnos megérdemelte. Nem szabad így viselkedni egy nővel – kommentált lapunknak az álkaratést leterítő Zsolt.

borsonline

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9613908178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása