Napokon belül indul Mosonmagyaróváron is a csináld magad lomtalanítás! A szemetes cég hülye lenne ilyenekkel bajlódni. Aki nem tudja elvinni, az megszívta!
2018. április 22. írta: BoldogÉ

Napokon belül indul Mosonmagyaróváron is a csináld magad lomtalanítás! A szemetes cég hülye lenne ilyenekkel bajlódni. Aki nem tudja elvinni, az megszívta!

lomtalanitas02-sajat.jpg

Nagy kegyesen, az idén is tavasszal, városunk önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ismét megszervezi a lomtalanítást.

Mielőtt megkönnyebbülnénk, hogy itt a remek alkalom kitenni amire nincs szükségünk, a megjelölt napon, kissé máshogyan működnek itt a dolgok, mint az országban máshol.

Mosonmagyaróváron, koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten az alábbiak szerint lehet, a feleslegessé vált cuccainktól megszabadulni:

  • A mosoni városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen és a Mosoni temető ill. szabad strand mögötti önkormányzati területen (Csikusz, szabad strand felőli megközelítéssel)  lesz elhelyezhető a lom konténerekbe 2018. május 4.-én, pénteken 12-17 óráig, május 5.-én, szombaton 8-16 óráig
  • Az óvári városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, a Kapucinus u. sóház mögötti parkolóban és a Flesch K. Kulturális Központ parkolóban (Károly u. felől) lesznek kihelyezve a gyűjtőkonténerek 2018. május 11.-én, pénteken 12-17 óráig, május 12.-én, szombaton 8-16 óráig

 

Már ez is így gáz, mert aki nem tudja ekkor és oda eljuttatni, arra rohadjon rá, úgy gondolhatják! Netalán dobja ki majd valahová!

Azzal nincs gondunk, hogy a háztartási lomot szétválogatva, szelektíven helyezzük el, különösen, a veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, elhasznált gumiabroncs/autógumi/, stb.), de ezt miért nem lehet a lakossághoz közelebb, akár helyben megvalósítani.

Persze zöld hulladékot és építési törmeléket ide ne vigyenek, azt a konténerekben elhelyezni tilos!

Fontos tájékoztatás, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Továbbá mindenféle hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a Gabonarakparton a hulladékudvarban.

A www.kisalfoldikhk.hu honlapon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, a hulladék elhelyezésének feltételeiről, a díjfizetés módjáról.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3813855504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása