Rendőrök szerveztek KRESZ-versenyt a diákoknak Mosommagyaróváron
2018. április 19. írta: Cseri Pali

Rendőrök szerveztek KRESZ-versenyt a diákoknak Mosommagyaróváron

movar_kresz_police_hu.jpg

Két általános iskola diákjainak tartottak előadást a mosonmagyaróvári rendőrök a biztonságos közlekedésről.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2018. április 18-án „Mini KRESZ verseny” elnevezéssel a Bolyai János Általános Iskola és a Móra Ferenc Általános Iskola diákjainak tartottak interaktív előadást a rendőrkapitányság épületében.

Az egyenruhások különféle tesztlapokkal, kerékpáros ügyességi versenyekkel és foglalkoztató játékokkal keltették fel a gyerekek érdeklődését.

A verseny legfontosabb célja a biztonságos és szabálykövető közlekedésre nevelés volt.

A rendezvényről senki nem távozott üres kézzel: a gyerekek különböző közlekedésbiztonsági eszközöket kaptak ajándékba, amelyeket hasznosíthatnak majd a mindennapi közlekedés során.

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9013848476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása