KAMPÁNY2018:  Oligarchos - “elmúlt8év”, vagyis a Nemzeti Együttműködés Rendszere, egyetlen velős videóban, hogy dönthess Mosonmagyaróváron!
2018. április 05. írta: Cseri Pali

KAMPÁNY2018: Oligarchos - “elmúlt8év”, vagyis a Nemzeti Együttműködés Rendszere, egyetlen velős videóban, hogy dönthess Mosonmagyaróváron!

oligarchos.png

Kíváncsi, hogy mi történt az elmúlt 8 évben, de nincs sok ideje?

Egy elképesztően profin összerakott videóra bukkantunk amely az Oligarchos címet, amely a Pablo Escobar kolumbiai drogbáróról szóló, Netflix-es, Narcos című film főcímének átirata.

Az Oligarchák című videó bemutatja a NER főbb pontjait, megjelenik benne mindenki, akinek kell, Mészáros Lőrinctől Habony Árpádig.

A videó nagy truvája igazából az, hogy a főcímhez már nem kell leforgatni a filmet, mert ebben élünk, vagy már átéltük, mi és önök, statiszták, hiszen a mi bőrünkre megy, ment a játék, a mi pénzünket is lopták, vették el, és tömték egyes emberek zsebébe.

Igen, benne vagyunk egy egyre inkább horrorra emlékeztető “film” kellős közepében, ahol nagyon durván rángatnak minket ide-oda, alig vesznek emberszámba és még rendes gázsit sem kapunk. Persze a legfőbb probléma, hogy a rendező kezébe, elég szar forgatókönyvet nyomtak a kezébe, legalábbis ránk nézve mindenképpen az.

Vasárnap eldől, hogy új film készül, vagy folytatódik a horror-reality.

A videót IDE KATTINTVA nézhetik meg.

 

Fotó: hirpress.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8013812062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása