Ez egészen elképesztő! Mosonmagyaróváron légpuskával lövöldözi egy idióta, LAKOTT TERÜLETEN a galambokat.
2018. március 17. írta: BoldogÉ

Ez egészen elképesztő! Mosonmagyaróváron légpuskával lövöldözi egy idióta, LAKOTT TERÜLETEN a galambokat.

legpuskanem.jpg

A Menedék Állatvédő Alapítvány Mosonmagyaróvár lakossági felhívása kapcsán tesszük közzé az alábbiakat!

Az Alapítvány tudomására jutott, hogy Mosonmagyaróváron, az Erkel Ferenc u. 18. és a Móra Ferenc lakótelep környékén valaki légpuskával lövöldözi a galambokat. Ezidáig két madarat helyeztek biztonságba lövési sérülésekkel, egyikük soha nem fog már repülni. Kérik a környékbeli lakosokat, hogy aki bármit lát vagy hall ez ügyben, azonnal jelezze feléjük a 06 70 365 80 96 telefonszámon vagy Facebook üzenetben! A bejelentéseket bizalmasan kezelik, a bejelentő kilétét nem fedik fel.

Állatkínzásnak minősül: "az állat szükségtelen, fájdalmat okozó bántalmazása, vagy olyan hatást eredményező beavatkozás, bánásmód, valamint szükségleteinek olyan mértékű korlátozása, amely tartós félelmet vagy egészségkárosodást okozhat."

Azt mi tesszük hozzá, ha erről információjuk van, értesítsék a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságot.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2313747698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása