Szamárvezető, akarjuk mondani, sorvezető Árvay Pistikééknek, mit mondjanak a mosonmagyaróváriaknak, ha a miniszterelnök vejének maffiaügye előkerül
2018. február 17. írta: Cseri Pali

Szamárvezető, akarjuk mondani, sorvezető Árvay Pistikééknek, mit mondjanak a mosonmagyaróváriaknak, ha a miniszterelnök vejének maffiaügye előkerül

arvay.jpg

Mint ahogy azt az egészségügy kapcsán a minap megírtuk, mindennek a lényege a megfelelő kommunikáció, legalábbis a kormány szerint.

Minden felfűzhető egy szép nemzeti fonalra, a szemléletváltó kampány után, most egy sor-vagy inkább szamárvezetőt küldtek szét a fideszes politikusoknak, mit hazudjanak, ha a Tiborcz-ügyről kérdezik őket.  Melyek azok a panelek, amelyekből fel kell építeniük a válaszaikat.

Szzóval, olyanokat kell mondaniuk a beprogramozott politikusoknak, hogy az Elios-jelentés egy kampányjelentés, Brüsszel így avatkozik be a választási kampányba, ezt az ügyet már régebben is vizsgálták, most csak megismétlik a vádakat, és nem véletlen, hogy pont most, blabla-blabla. Ja és, hogy a vizsgált időszakban a Simicska által vezetett Közgép volt a tulajdonos.

Ezeket kell szépen nyomatniuk, ráadásul úgy, hogy  hitelesnek tűnjenek, teljes meggyőződésből. Nem mintha itt Mosonmagyaróváron bárkinek hagynák megkérdezni mondjuk a polgármestert erről a botrányról.

Viszont, ha ez így megy tovább, akkor minden kényes kérdésre, helyiekre főleg, kapnak majd sorvezetőt a polgármesterek. Például, ha valaki megkérdezi, hogy Pista,  mondd már meg, miért nem halad ez meg az a városodban, Pistának majd olyasmit kell mondania, hogy gaz Soros-ügynökök miatt. Vagy mert a Simicsika mentális hálót terített a városra. Vagy Brüsszel miatt. Vagy azt, hogy Boldog Karácsonyt. Meg persze a migráns hordákat is elő kell vezetniük, meg a biztonsági kockázatot jelentőket, és így tovább, míg bírja szusszal.

Azért sajnálom szegény gondolatkasztrált fideszeseket. Magunkat, polgárokat kicsit jobban.

Címlapfotó: hirado.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr7113676318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emre Contar 2018.02.20. 10:06:06

Én nem találtam összefüggést az Elios és a város között. Valamit nem vettem észre ?
süti beállítások módosítása