Stadionra igen, egészségügyre és oktatásra nem jut Mosonmagyaróváron sem a TAO-ból
2018. február 07. írta: Cseri Pali

Stadionra igen, egészségügyre és oktatásra nem jut Mosonmagyaróváron sem a TAO-ból

stadion_-24-hu.jpg

A társaságiadó kedvezmény(TAO) keretében dönthetnek a cégek arról, hogy adójuk egy részét nem fizetik be a költségvetésbe, hanem azt un. kedvezményezetteknek,  pl. egyesületek, intézmények stb. javára utalják át.

Miközben az egészségügy és az oktatás is akut pénzhiánnyal küzd, felmerült az parlament gazdasági bizottságában, hogy a TAO-támogatást az oktatásra és az egészségügyre is lehessen fordítani, azonban ezt leszavazta a gazdasági bizottság fideszes többsége.

Túl azon, hogy akinek van/volt beteg hozzátartozója, vagy ő maga kényszerült igénybe venni az egészségügyi intézményt, áldatlan állapotokkal kell szembesülnie, és ezzel a verdikttel még az ide befolydogáló kisebb összegektől is megfosztják az eü. intézményeket.
Sajnos számos oktatási intézményben is gazdasági gondokkal küzdenek, így ott is jót tenne némi apanázs.

Az egészségügy és az oktatás helyett, marad minden a régiben TAO ügyben.

Értesültünk az RTL Klub híradójából.

Címlapfotó: 24.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr7113641982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása