A mosonmagyaróvári rendőrök a lőfegyveres fickót a bíróságra adják
2018. február 04. írta: BoldogÉ

A mosonmagyaróvári rendőrök a lőfegyveres fickót a bíróságra adják

fegyver-pisztoly-police-hu.jpg

Nem volt a férfinak hozzá jogosultsága, hogy lőfegyvert és lőszereket tartson otthonában.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy dunaszigeti lakos ellen lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt és vádemelési javaslattal zárult az ügy.

A mosonmagyaróvári rendőrök egy másik ügyben tartott nyomozás során tavaly október 31-én reggel, házkutatást tartottak egy dunaszigeti házban, mert gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a tulajdonos engedély nélkül tart lőfegyvert az ingatlanban. A nyomozók egy forgótáras pisztolyt, továbbá hozzá tartozó lőszereket találtak, amiket lefoglaltak.

Az ügyben kirendelt igazságügyi fegyverszakértő megállapította, hogy a lefoglalt eszközök lőfegyvernek, illetve lőszernek minősülnek, ezért az engedéllyel nem rendelkező férfit gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr413632102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása