Szeretne ilyen vadonatúj, 3D-s nyomtatóval elkészült buszmegállót Mosonmagyaróváron?
2018. január 03. írta: BoldogÉ

Szeretne ilyen vadonatúj, 3D-s nyomtatóval elkészült buszmegállót Mosonmagyaróváron?

buszmegallo-3dnyomtatas-vezess-hu.jpg

Ki tudja, hamarosan hozzánk is betör?

Hol máshol, mint Kínában elkészítették a világ első, 3D-s nyomtatással készült utasváró pavilonját. A végeredmény megítélését mindenkire rábízzuk.

A projekt a kínai WinSun céghez kötődik, a buszmegálló utasváró pavilonjának oldalait, alját, illetve tetejét ugyanakkor a Big Delta óriás 3D printerével készítették el, mert használatával akár kisebb épületeket is egyszerűen létre lehet hozni.
Ráadásul az utasvárót újrahasznosított anyagokból nyomtatták ki Sanghajban, mindössze egy éjszaka alatt.

A cég a tervek szerint később még egy kis asztalt is betesz az utasváró pavilonba, melyet ugyancsak 3D-s technológiával készítenek el. Így még különlegesebb és egyedibb lesz az amúgy sem szokványos utasváró pavilon.

(vezess)

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr5113544985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása