Az erő a móvári tehenekben van?
2017. december 29. írta: Cseri Pali

Az erő a móvári tehenekben van?

tej-starwars_1.jpg

Vicces dolog ez a reklám! Itt van ez a Star Wars-os tej, remélem, hogy nem állnak át tőle gyerekeink a sötét oldalra, hanem maradnak a világosabb jó oldalon. A reklámszakemberek nem bíznak semmit a véletlenre, újra népszerűek Darth Vader és társai, ráadásul a gyerekek szülei a régi trilógián nőttek fel, és bizony, mindenki azt állítja, hiába az új részek, a régi az igazi. Mondjuk arra kevésbé számíthatnak, hogy az apukák áttérnek a sörről a tejre, de ki tudja. Én mindenesetre szívesebben nyúlok az ilyen tejért a boltban, bár azért bosszankodom is, hogy miért kell ezer bőr lenyúzni gyermekkorom kedvenc történetéről.

A múltkor titokban megittam egy egész dobozzal, és órákig vártam az erőt, de sajnos nem jött, pedig mit össze imádkoztam Joda hangjáért, vagy Obi-Wan Kenobi zengő baritonjáért, de semmi. Még gyakorolni kell. A pálinkától közelebb kerültem az erőhöz, ez az igazság.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9113532359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása