DÖBBENET: Megbukott a hazugságvizsgálaton a mosonmagyaróvári villanyszerelő megölésével gyanúsított férfi
2018. augusztus 25. írta: Cseri Pali

DÖBBENET: Megbukott a hazugságvizsgálaton a mosonmagyaróvári villanyszerelő megölésével gyanúsított férfi

gyikolos.jpg

Mosonmagyaróvár környékéről több villanyszerelő is eltűnt, a feltételezett gyilkost elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a férfi megbukott a poligráfos vizsgálaton.

A Mosonmagyaróvárról eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán feltételezett gyilkosát megtalálták, É. Imrét gyanúsítják a tett elkövetésével.

A villanyszerelőnek márciusban veszett nyoma, korán ment el, és csak annyit mondott családjának, munkaügyben találkozik egy férfivel. Azóta nem látták Zoltánt, É. Imrét pedig először tanúként hallgatták ki, de hamar ő lett a bűntett gyanúsítottja. Ráadásul őt vádolják egy másik villanyszerelő eltűnésével is. A Fókusz megtalálta É. Imre feleségét, aki nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ő hisz férje ártatlanságában.

A gyanúsított nem tagadja, hogy találkoztak Mácsik Zoltánnak és azt sem, hogy elszámolási vitájuk volt, de azt igen, hogy megölte volna a férfit.

Kiderült azonban, hogy É. Imre a poligráfos vizsgálatokon megbukottannál a résznél, mikor arról faggatták, milyen módon végezhetett áldozatával. Az igazságügyi szakértő szerint a férfi kezén lőszerre utaló nyomokat is találtak. A légynek sem tudna ártani, nemhogy embert bántana. Inkább őt ki szokták kihasználni, nagyon jólelkű ember" – mondta a férfi felesége férjéről és bármi lesz az ügy kimenetele, ő kitart mellette.

(life)

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3414201431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása