EZ ÖNNEK IS HIÁNYZOTT! "Rénszarvasos" Semjén Zsóti azt üzente az óváriaknak, építsétek  a nemzetet!
2018. augusztus 20. írta: BoldogÉ

EZ ÖNNEK IS HIÁNYZOTT! "Rénszarvasos" Semjén Zsóti azt üzente az óváriaknak, építsétek  a nemzetet!

kommunistaszombat-nepszabadsag-banhalmijanos.jpg

Akkor vagyunk hűségesek Szent István örökségéhez, ha az ország- és nemzetépítésbe mindenki bekapcsolódik a maga helyén - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes hétfőn, a Külhoni Magyarságért Díjak átadásán az Országházban.

Nyilván éppen nem volt most puskacsőre kapható rénszarvas a naptára szerint, ezért éppen itthon üdvözölte cimboráit és közben szórta a sok okosságot.

Kifejtette, hogy szerinte Szent István királyra a legpontosabb jelző az “országépítő". Szent István templomokat, falvakat, városokat építtetett, de építette az országot a közigazgatás, az államszervezés szempontjából, megteremtette a keresztény magyar államiságot, az egyházszervezetet - sorolta.

Azt mondta, akkor vagyunk hűségesek az örökségéhez, ha ebbe az ország- és nemzetépítésbe mindenki bekapcsolódik a maga helyén; a kormányban, a parlamentben, az önkormányzatban, a tanári katedrán, az orvosi rendelőben, a földeken, a családban, ugyanis ez mind országépítés - magyarázta.

Biztos, hogy hamarosan erről is mondanak valamit a híveiknek.

(via mti)

 címlap: Népszabadság arhív

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6014191727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása