Vajon a mosonmagyaróváriak is kapnak, a rendőröknek 120 ezerért vásárolt huszárcsákókból?
2018. augusztus 11. írta: Cseri Pali

Vajon a mosonmagyaróváriak is kapnak, a rendőröknek 120 ezerért vásárolt huszárcsákókból?

huszar.jpg

Meglepő bevásárlólistát talált Népszava a police.hu ezzel foglalkozó aloldalán: mint a Készenléti Rendőrség legutóbb közzétett szerződéscsomagjában szerepel, a hatóság 5,59 millió forintért rendelte meg 50 huszárcsákó elkészítését, a vélhetően protokollcélokra szánt csákókért pedig darabonként 119 ezer forintot fizetnek a munkát vállaló Tiara Ruházati Bt.-nek.

Biztosan versenyezni fognak majd értük a rendőrök, hogy kinek a fején legyen a díszes csákó. Nem is értem, ilyen jó (drága) áron, miért nem vettek minden rendőrnek. Állhatnának szép csákóban, mikor irányítják a forgalmat, vagy mikor igazoltatják a polgárt az út szélén. Megbüntetnének, de legalább röhögnénk egy jót: javítanának vele az ország kedélyállapotán, az biztos. Lehet, hogy ez a szándék, a mentálhigiéné fejlesztése.

És ne feledkezzünk el a másik érdekes tételről sem, biztosan a globális felmelegedésre gondoltak, mert sivatagi kalapot is beszereztek, potom 50 miiláért. Viccet félretéve, az egész felháborító, pontosan annak fényében, hogy nem fizetnek túlórát jövő évtől a rendőröknek.

 

Fotó: Népszava/ Németh András Péter

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr9514175377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása