KÁBSZER AZ ÓVÁRI CSAJNÁL! Lebuktak mind a hárman
2018. július 14. írta: BoldogÉ

KÁBSZER AZ ÓVÁRI CSAJNÁL! Lebuktak mind a hárman

kabszer-ovar-0713-police-hu.jpg

A mosonmagyaróvári rendőrök igazoltattak egy autóban utazó három személyt és  az egyik utas alsó ruházatában, valamint az ezt követő házkutatás során is találtak gyanús anyagokat.

Az eset tegnap késő este történt, 9 óra előtt nem sokkal. Az ellenőrzés során először a gépjárművet átvizsgálták, ahol a hátsó ülés és a vezető ülés között a földön, egy mobiltelefon dobozának aljában, 1 darab alufóliába csomagolt zöld színű, kábítószergyanús anyagot találtak. A sofőrt G. János 32 éves jánossomorjai és két utasát K. Rebeka 23 éves és B. Csaba 24 éves helyi lakosokat ezért a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nő ruházatának átvizsgálásakor, az alsó ruházatában elrejtve, egy szürke fémdobozban további kábítószergyanús növényi származékot, továbbá alufóliába csomagolt, fehér színű port és egy mérleget találtak.

A rendőrök az előállítottakkal szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindhárom személynél pozitív eredményt mutatott. Ezt követően a nyomozók mindegyiküknél házkutatást tartottak és az egyik 24 éves férfi lakásán, a szekrényből, két alufólia tasakban kábítószergyanús zöld növényi származékot találtak.

Az anyagokat lefoglalták, a két férfit és a nőt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr1714112743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása