MIT GONDOLNAK? A mosonmagyaróvári gyerekek szívesen elégetnék az ellenőrzőjüket?
2018. július 02. írta: BoldogÉ

MIT GONDOLNAK? A mosonmagyaróvári gyerekek szívesen elégetnék az ellenőrzőjüket?

ellenorzo-egetes-parameter-sk.jpg

Valamikor a kilencvenes években Hodos község vezetése minden tanév végén nagy tábortüzet rakott a helyi sportpálya mellett, ahol a gyerekek megünnepelhették a nyárkezdést, az iskolaév végét, illetve beledobhatták az ellenőrző könyveiket a tűzbe.

Ez a hagyomány aztán egy időre megszakadt, ám tavaly felélesztették a helyiek, így a múlt szombaton ismét megrendezésre került.

Színes programokkal várták az oda érkezőket, többek között ügyességi játékokkal, légvárral, habpartival, zenekarral, cirkuszi bemutatóval, sütivásárral.

A lényeg aztán este fél nyolckor vette kezdetét, a szervezők meggyújtották a tábortüzet, amelybe a gyerekek, -persze aki szerette volna-, belehajíthatták az ellenőrző könyveiket, ezzel is szimbolikusan lezárva az idei iskolaévet.

parameter.sk

kép: parameter.hu

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3314087641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása