MESSZIRŐL JÖTT: Mosonmagyaróvárnál fogták el a tatabányai autótolvajt
2018. június 17. írta: BoldogÉ

MESSZIRŐL JÖTT: Mosonmagyaróvárnál fogták el a tatabányai autótolvajt

lopottauto-movar0617-police-hu.jpg

A mosonmagyaróvári rendőrök vádemelést javasolnak egy tatabányai férfi ellen.

A rendőrök, jármű önkényes elvétele, egyszerűbben fogalmazva lopás, miatt folytattak eljárást a 36 éves férfi ügyében.

A gyanúsított, írásos meghatalmazás alapján bérbe vette a sértett tulajdonában lévő személygépkocsit, de a bérleti jogviszony lejárta után nem szolgáltatta vissza a járművet, így azt jogtalanul használta. A tulajdonos többször próbálkozott, de a kapcsolatot sem tudta felvenni  a bérlővel, ezért feljelentést tett. A rendőrök a sértett feljelentését követően körözést adtak ki a férfi ellen. Így fogták el végülis az óvári rendőrök.

A járőrök N. Pétert elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd az eljárás befejezése után, az iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6414053764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása