SZÜLJÜK TELE MOSONMAGYARÓVÁRT! Ne a tengerimalacoké legyen a jövő
2018. május 26. írta: Cseri Pali

SZÜLJÜK TELE MOSONMAGYARÓVÁRT! Ne a tengerimalacoké legyen a jövő

Szélső-szélsőjobbrról is hozzászóltak a demográfiai parához, mégpedig a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom, melynek vezetője Budaházy Edda is nekiállt szidni a fiatalokat és a gyermektelen  magyarokat.

Volt anno, hogy ‘azé az ország, aki teleszüli”, majd jött Böjte Csaba replikája a 40 körüli önző férfitorzókról, most pedig egy itt az újabb videó a gyerekgyártás szent ügyének érdekében. A videóban szereplő hölgy szinte mindenkinek beszól, akinek nincs legalább két gyermeke, sőt a nemzet esetleges halálát a gyermektelen magyarok nyakába varrja, na meg azok nyakába, akik jó pénzért elmennek külföldre dolgozni. Ahelyett, hogy gyorsan ráfordulnának az asszonyra és addig ki nem szállnának az ágyból, míg fel nem sír legalább két gyerek. A mozgalom honlapján azért lehet szórakozni, vagy inkább elsírni magunkat, főleg a bemutatkozás ezen sorainál:

„Ezért valljuk, hogy a »migrációs válságnak« nevezett, Európára zúduló népvándorlás elősegítése szembeszegülés Isten parancsaival, és ellentétes az európai nemzetek érdekeivel; valódi népirtás, mellyel jogunk és kötelességünk szembeszállni. Valljuk továbbá, hogy a migrációt Európa népei akkor fogják tudni megállítani, amikor a hagymázas általános »emberi jogok« helyett ki mernek állni végre önmagukért, az európai öshonos fehér emberi rasszért.”

Szóval az emberei jogok mehetnek a kukába szerintük, és akkor ilyen környezetben csináljon a polgár gyereket.

A videóban egymást követik az erős mondatok:

“Sajnálom, de tudnod kell, hogy legalább két gyermek világra hozatala nélkül te is okozója vagy Magyarország pusztulásának”

“Küzdesz a tengerimalacok boldogságáért, de nem zavar az abortusz?”

És a lényegek lényege, a sarokkő, a viszonyítási pont:

„Zavar a migráció? Őrjöngsz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát? Látod a bajt, és szeretnél tenni ellene? (...) Vállalj gyermekeket, akik majd benépesítik a Kárpát-medencét, és nem hagyják, hogy idegenek elfoglalják azt!”

Kijutott a bajból rendesen, és bár hatalmas probléma a demográfiai katasztrófa, úgy látszik, nem az a legnagyobb: a fejekben kellene  először rendet tenni, hogy finoman fogalmazzak. Én ehhez kérném Isten segítségét elsősorban.

De, ahogy kúszik a demográfiai katasztrófa elemzése a Fidesztől a Jobbikon át a még karcosabb szervezetekig, nem lepődnék meg, ha a kormány bevezetné a gyermektelen-adót, hogy akinek nincs gyermeke, fizessen bírságot. Ha ez nem válik be, akkor az önkornányzatokra és a polgármesterekre szállna rá, hogy segítség elő a gyerekek születését, és minden héten küldjenek két jó hírt, vagyis, hogy született két gyerekek. Aztán már látom magam előtt azt is, ahogy bőfejűek törnek be a lakásokba és ellenőrzik, kinek van két gyereke, jajj, aki nem tud legalább kettőt felmutatni. Persze ez csak fikció, de ezek után bármit el tudok képzelni. Még azt is, hogy akinek nem születhet gyereke, kiutasítják az országból.

 

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr5714004006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása