Az orvosi rendelőben történhetett a hírhedt mosonmagyaróvári darabolós gyilkosság
2018. május 26. írta: Cseri Pali

Az orvosi rendelőben történhetett a hírhedt mosonmagyaróvári darabolós gyilkosság

hentes.jpg

Darnózseli — Négy év után szinte napra és órára pontosan megelevenedett a darnózseli gyilkosság: a Tatabányai Törvényszék ugyanis helyszíni tárgyalást tartott N. János házánál, a zseli réten, illetve Mosonmagyaróváron annál a rendelőnél, ahol K. Judit (†40) a halála előtt utoljára járt.

A mosonmagyaróvári rendelő, ahol Judit dolgozott az egyik legfontosabb helyszín: a vádirat szerint itt történt a gyilkosság.

Aznap este 9 óra körül az épület tulajdonosa visszament, és ott látta Judit kocsiját, valamint egy másikat. A típusát azonban nem tudta megnevezni. A bíróság most a helyszínre szállíttatta N. János lefoglalt autóját, és beállította a parkolóba, majd nyilatkoztatta a szemtanút, lehetett e az.

Az eljárás alatt most először a férfin az idegesség jelei látszottak, tekintete az ügyvédje arcán csüggött. A bírósági tárgyalásokon és az első két helyszínen úgy viselkedett, mintha kívülálló lenne, most azonban az arckifejezése és a testtartása állandó változtatásából is nyilvánvaló volt: kifejetetten feszengett.

(blikk)

 

Fotó: blikk.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr8114004140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása