Elfogtak és gyilkossággal gyanúsítanak egy embert, aki az eltűnt mosonmagyaróvári férfi ügyében került a képbe
2018. április 12. írta: Cseri Pali

Elfogtak és gyilkossággal gyanúsítanak egy embert, aki az eltűnt mosonmagyaróvári férfi ügyében került a képbe

bilincsben_1.jpg

Előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett egy férfit szerdán a Győri Járásbíróság - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője az MTI-t.

Havasiné Kulcsár Petra azt mondta: a bűncselekmény súlya, valamint a férfi külföldi munkája miatt fennáll szökésének, elrejtőzésének és a tanúk befolyásolásának lehetősége.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére annyit közölt, hogy egy 52 éves mosonmagyaróvári férfi eltűnése ügyében került a rendőrség látókörébe a gyanúsított.

A nyomozók április 8-án Szombathelyen fogták el a férfit, gyanúsítottként hallgatták ki, majd indítványozták előzetes letartóztatását.  

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást az ügyről.

 

(mti)

A fotó illusztáció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr6313828318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása