Több mint 174 millió forintból bővítik a bölcsődét az Aranyossziget utcában
2018. március 28. írta: Cseri Pali

Több mint 174 millió forintból bővítik a bölcsődét az Aranyossziget utcában

bolcsi_bovitese.jpg

Nekiláttak a szakemberek a leendő új bölcsődei szárny építésének az Aranyossziget utcában, Mosonmagyaróváron. A több mint 174 millió forintos beruházást az önkormányzat pályázati támogatásból valósítja meg.

A beruházás az első lépcsője annak a programnak, ami során 2019 végéig számos hasonló mértékű fejlesztés valósul majd meg a városban.  A kivitelezésre a legjobb ajánlatot az Óvár Építőipari Kft. adta, így a cég nyerte el a munkát. A beruházás során két csoportszobával, huszonhat férőhellyel bővül az intézmény.

A mosonmagyaróvári mellett 12,6 millióból újítják fel a jánossomorjai bölcsődét, közel 194 millióból építenek új, huszonnégy férőhelyes bölcsődét Lébényben, több mint 110 millióból bővítik a halászi intézményt, közel 178 millióból új bölcsőde épül Győrújfalunk, illetve közel 50 millióból bővítik az öttevényit.

(mosonvarmegye.net)

Fotó: mosonvarmegye.net

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr7913785446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása