Négy hónapig volt forgalomban a Lidl-ben a robbanásveszélyes haj- és szakállvágó, MOST VISSZAHÍVTÁK!
2018. március 26. írta: Cseri Pali

Négy hónapig volt forgalomban a Lidl-ben a robbanásveszélyes haj- és szakállvágó, MOST VISSZAHÍVTÁK!

hajvago.jpg

Az áruházlánc visszahív egy általa forgalmazott terméket, miután a fogyasztók biztonsága érdekében a TARGA GmbH visszahívja a Silvercrest Haj- és szakállvágó SHBV 800 A1 termékét.

Fontos, hogy a visszahívásban érintett termék hátoldalán a 290952-es cikkszám található.

A visszahívás oka, hogy az esetlegesen hibásan gyártott készülék töltés és használat során kigyulladhat és szétrobbanhat. A TARGA GmbH ezért arra kéri a vásárlókat, ne használják tovább a terméket.

A fent nevezett termék a LIDL Magyarország üzleteiben 2017. november 13-tól volt forgalomban. Kérik vásárlóikat, amennyiben a fenti típusú terméket megvásárolták, a továbbiakban ne használják, szíveskedjenek azt bármely üzletükbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a 290952-es cikkszámú, Silvercrest Haj- és szakállvágó terméküket érinti.

A TARGA GmbH elnézést kér a vásárlóktól az okozott kellemetlenségért.

 

Fotó: Lidl

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2813781760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása