Mosonmagyaróváron is húsvéti razziát tart az Adóhivatal!
2018. március 21. írta: BoldogÉ

Mosonmagyaróváron is húsvéti razziát tart az Adóhivatal!

husvet-barany-hazipatika-com.jpg

Támadásba lendül a NAV, célkeresztben az édesség, a tojás, és a húsételek, főleg a sonka és a kolbász.

Az adóhivatal elsősorban a fenti termékeket áruló boltokat fogja vizsgálni húsvéti razziáján. A NAV emberei elsősorban a húst, a tojást, az édességeket, valamint az ajándékokat, az illatszereket és a virágárusokat fogják vizsgálni húsvéti ellenőrzési akciójuk során.

A legfontosabb kérdés az lesz: adnak-e számlát, és ha igen, akkor az megfelelő-e.

Az adóhivatal honlapján elérhető adótraffipax segítségével a kereskedők nyomon követhetik a húsvéti razzia alakulását. Ezen a hivatal közli az akciókkal kapcsolatos információkat és a revizorok menetrendszerűen megjelennek a megjelölt helyeken és időpontokban.

A rendszer a feketegazdaság visszaszorítását azzal szolgálja például, hogy adatai összevethetők az online-pénztárgépektől származó információkkal. Ha például egy boltostól az ellenőrzési idején sokkal több számla érkezik, mint előtte és utána, akkor biztosra vehető, hogy nem minden vevőjének ad számlát. (azért ezzel nem értünk teljesen egyet, hiszen a megnövekedett forgalom is indokolhatja a számlák ugrásszerű megnövekedését-szerk.)

címlap: hazipatika.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3513757596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása