Vége az útlezárásnak az M1-esen, a Mosonmagyaróvárnál történt négyes karambol után
2018. március 16. írta: BoldogÉ

Vége az útlezárásnak az M1-esen, a Mosonmagyaróvárnál történt négyes karambol után

rendorseg-autoajto.jpg

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldal 163-as kilométerszelvénynél, Mosonmagyaróvár térségében, most már minden forgalmi sávban zavartalanul haladhat a forgalom.

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés azon az útszakaszon, ahol korábban személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az esetnél négy jármű ütközött a Budapest felé vezető oldalon.

A közúti közlekedési baleset ma délután 13 óra körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldal 163-as kilométerszelvénynél, Mosonmagyaróvár térségében történt. Eddig ismeretlen okból és körülmények között egy személyautó, egy kamion, egy busz és egy kisteherautó ütközött. Az elsődleges megállapítások szerint a balesetben, egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, egy sávon haladhatott a forgalom.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr4313743780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása