Sikkasztással gyanúsítják a Mosonmagyaróváron elfogott nyírségi postást (VIDEÓ)
2018. március 09. írta: Cseri Pali

Sikkasztással gyanúsítják a Mosonmagyaróváron elfogott nyírségi postást (VIDEÓ)

kerekar.jpg

A rendőrség sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen. A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a postai alkalmazottként dolgozó férfi 2018. február 6-án reggel munkahelyén felvette a kézbesítendő küldeményeket és készpénzt, de azokat egyetlen címzettnek sem kézbesítette.

A férfi a rábízott közel egymillió forint összegű készpénzzel ismeretlen helyre távozott. A rendőrség ellene hazai és európai elfogatóparancsot bocsátott ki.

A körözött férfi elfogására végül azután került sor, hogy az egyik rokonaként bemutatkozó nő telefonon bejelentést tett a rendőrkapitányságra. Az asszony elmondta, hogy a férfi felvette vele a kapcsolatot és közölte, hogy jelenleg külföldön van.

Egy Bécsből érkező vonattal tér haza, amely a mosonmagyaróvári vasútállomásra érkezik 2018. február 9-én reggel. A rendőrök a vasútállomásra mentek, ahol a bejelentés valósnak bizonyult. A férfit intézkedés alá vonták és megállapították, hogy azonos azzal a K. Gyula paposi lakossal, aki ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, és előállítását követően bűnügyi őrizetbe vették. Birtokában az eltulajdonított pénz nagy részét megtalálták és lefoglalták.

Fotó: hirpress.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr5713727246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása