Mi van itt, kérem szépen! Első körben nem akarja senki felújítani a városházát Mosonmagyaróváron
2018. február 21. írta: Cseri Pali

Mi van itt, kérem szépen! Első körben nem akarja senki felújítani a városházát Mosonmagyaróváron

varoshaza_movar.jpg

A beruházás során teljesen felújították volna az  épület tetőszerkezetét, a műemléki értéket képviselő tetőbevilágító és tetőszellőző ablakokat és kéményeket.

A  tetőablakok felújítását az eredeti állapot szerint, a vasalatok megtartásával kellett volna elvégezni a vállalkozó szellemű cégnek.

A védett kémények tető felüli része az eredetinek megfelelően, falazott tégla szerkezettel, cserépfedéssel újra építhető -áll a közbeszerzési dokumentumban.

Csakhogy, senki nem jelentkezett a munkára. Úgy látszik, nincs a városban olyan vállalkozó, aki el akarja vállalni a rekonstrukciót, ezért a közbeszerzés érvénytelen.

Kíváncsian várjuk, mi lesz majd ezután.

 

Fotó: infomosnmagyarovar.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3913687238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása