Legyen Ételdoboz Mosonmagyaróváron is? Ahová viszel vagy ahonnan veszel! INGYEN
2017. december 29. írta: BoldogÉ

Legyen Ételdoboz Mosonmagyaróváron is? Ahová viszel vagy ahonnan veszel! INGYEN

eteldoboz-otpercpiheno-blogspot-hu.jpg

Egyre másra nyílnak remek civil kezdeményezésből a különböző településen, az ún. Ételdobozok.

Óváron is elindult egy ilyen kezdeményezés szervezése, egyelőre hely és az ehhez kapcsolódó engedély hiányában nem létesült. A kezdeményezők tájékoztatása szerint van olyan szervezet, amelyik adna dobozt, és úgy tűnik a kezdéshez a 10-15 önkéntes is rendelkezésre állna. Jelentkezzen, aki adna helyet ennek!

A szomszédban, Győrben például már 4 ilyen dobozról tudunk. Magának az Ételdoboznak lényege, hogy mindenki számára ingyenes, mindenki akinek szüksége van rá, vehet ki belőle. Nem csak a hajléktalanoknak ingyenes és nem csak nekik van rá szükségük.

Ha főzöl és marad belőle, de neked már nem kell, leviheted az Ételdobozba,egy éhes embernek örömet szerzel vele!

Sokan élnek úgy, hogy mire kifizetik a rezsit, sajnos ételre elég kevés marad, nekik is segítség az Ételdoboz. Emellett sok az alacsony nyugdíjjal rendelkező idős ember is, ők vesznek ki sokszor a dobozokból, legtöbbször éjjel, mert szégyellik helyzetüket.

A mottó: “Segítsünk együtt, mert ebben hatalmas erő van!”

Szerintetek Mosonmagyaróváron meg lehet csinálni?

kép: otpercpiheno

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr3913531463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása