A jézuska nem hozta, de hamarosan megkapják 3 milliójukat alapellátási praxisonként, a fogorvosok
2017. december 28. írta: BoldogÉ

A jézuska nem hozta, de hamarosan megkapják 3 milliójukat alapellátási praxisonként, a fogorvosok

fogorvos-szekelyhon-ro.jpg

Gyors kormánydöntéssel meg is ítélték, a hírekben már szereplő összeget az  alapellátást nyújtó fogorvosi szolgálatot működtető szolgáltatók részére,  működési formától függetlenül.

Ugyan már csak 3 nap van hátra, de a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint, 2017 decemberében válnak a 3 000 000 forint összegű díjazásra jogosult szolgálatonként.

A 3 000 000 forint összegű díjazás a heti 30 órás rendelési időben működő szolgálatok esetében kerül kifizetésre, az ennél alacsonyabb rendelési időben működő szolgálatok esetében időarányosan csökkentett mértékű díj megállapítására kerül sor. A díjat a praxis működésére használhatják fel.

Minderre a kormány 7 600 000 000 forintot szán.

címlap: szekelyhon.ro

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljmosonmagyarovaron@gmail.com

Követed már a Boldogulj Mosonmagyaróváron oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljmosonmagyarovaron.blog.hu/api/trackback/id/tr2713530485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása